Adatvédelem

Adatvédelem

A rendszer használatával Ön elismeri, hogy ismeri és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. minden személyes adatot, amely a honlap oldalainak használata során tudomására jutott az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Az Ön által megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Adatainak szolgáltatásával Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Érd és Térsége Víziközmű Kft. a személyes adatait nyilvántartsa és kezelje. A megadott személyes adatokat az Érd és Térsége Víziközmű Kft. a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeli.

Kapcsolattartáshoz szükséges adatai megadására itt van lehetősége: http://erdivizmuvek.hu/adategyeztetes

Az adategyeztetés postai úton, e-mailen vagy faxon keresztül is elvégezhető az alábbi nyomtatvány visszaküldésével: Adatkezelési nyilatkozat letöltése
A nyilatkozat visszaküldésére elérhetőségeink:
Postacím: 2031 Érd, Pf.: 55., Fax: +36 23 521 759 E-mail: ugyfelszolgalat@erdivizmuvek.hu

Ön bármikor felvilágosítást kérhet az Érd és Térsége Víziközmű Kft. által kezelt személyes adatairól. A megadott személyes adatok valóságáért az Érd és Térsége Víziközmű Kft. felelősséget nem vállal.

Adatvédelmi tájákoztató
Adatvédelmi tájékoztató online ügyintézéshez
Adatvédelmi tájékoztató telefonszám és e-mail cím kezeléséhez


Adatvédelmi tisztiviselő:
Dr. Szanyi András
Elérhetősége: 1046 Bp., Szőnyi István utca 70.
Telefon: +36308515476
E-mail: gdprhun@gmail.com
 

Szerzői jog

A honlap, annak tartalma és formája az. Érd és Térsége Víziközmű Kft. szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt áll; felhasználása, reprodukálása csak az Érd és Térsége Víziközmű Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.